Beweegpark Roderveld nieuwe training tijden !

Het nieuwe trainingsmoment gaat nog sneller in dan gedacht. 😉

Vanaf heden is de training niet meer op de vrijdagochtend !
In overleg met de huidige deelnemers is afgesproken dat vanaf nu, samen en onder de deskundige begeleiding van Keeke van Reijendam wordt getraind op donderdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur.
 
Veel succes
 

Beweegpark Roderveld succes !

 
Nu al een succes, ons beweegpark Roderveld! 
Lekker in de buitenlucht samen sporten en bewegen. En 1x per week onder deskundige leiding van Keeke, onze personal trainer, is dat ook nog heel gezellig. Niks moet alles mag, ontspannen door inspanning. Zo werkt iedereen aan haar/zijn conditie. 
Op vrijdag 23 december om 11 uur zijn de laatste trainingen voor dit jaar een ieder is van harte welkom om aan te sluiten.
 
Voor 2023 moet nog een nieuw moment worden gekozen , zodra e.e.a. bekend is zal het ook op deze site worden gepubliceerd.
 
Wat zou het mooi zijn als we komend voorjaar nog een extra groep kunnen starten en wat meer materialen kunnen aanschaffen. Daarvoor  is extrasubsidie heel gewenst. Stem daarom voor 15 januari op www.kernmetpit.nl
Onder de agenda vind je een geel blok om in Drenthe te stemmen op je favoriete kern met Pit project “multifunctioneel beweegpark Roderveld” 
Alvast heel hartelijk dank voor je stem!
 
 
 
 
 
 
 

Plaatsing Kjoeb op 15 April 2023

Planning plaatsen Kjoep
De Kjoep wordt naar verwachting in de tweede week van april geplaatst door het bedrijf HabiStad. De grondplaat voor de Kjoep ligt er al. De gemeente plaatst er nog een prullenbak bij.

Opening 15 april om 14.00 uur
Op zaterdag 15 april zal wethouder Alex Wekema de Kjoep feestelijk openen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De werkgroep leden zorgen dan voor iets lekkers. Aansluitend wordt er op het veld een leuke en sportieve activiteit voor de jeugd georganiseerd.

Werkgroep opstarten voor het plaatsen van de Kjoep
Er is een werkgroep opgestart waarin jongeren, omwonenden, wijkbelangenvereniging, jongerenwerkers,
jeugdagent en gemeente zijn vertegenwoordigd. Deze werkgroep blijft ook na plaatsing van de Kjoep
actief om samen zicht te houden op hoe het gaat. Tijdens de opening kunt u kennismaken met mensen van de werkgroep.