Nieuwsbericht BEWEEGPARK RODERVELD

Beste buurtbewoner,
Het gaat gebeuren!

Op zaterdagmiddag 15 oktober om 15.00 uur is de officiële opening van
het beweegpark Roderveld. (bij de kruising van de fietspaden achter Dorth en Nijenrode/Hofwijck)

Een prachtige aanwinst voor onze buurt om lekker te bewegen in de buitenlucht en elkaar op sportieve wijze te ontmoeten. We hopen dat jullie veel gebruik gaan maken van de mooie toestellen om zo conditie, lenigheid, kracht en balans te versterken/op peil te houden. Samen bewegen is gezellig en goed voor de gezondheid.

We nodigen jullie van harte uit om bij de opening aanwezig te zijn!
Direct na de opening door wethouder Alex Wekema en Anouk Liewes is er onder deskundige begeleiding van Keeke van Reijendam een korte training om de toestellen in gebruik te nemen. Voor de liefhebbers geeft Keeke daarna wekelijks een gratis training op vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. Bij de opening kun je je hiervoor aanmelden of mailen naar beweegpark@rodenfitengezond.nl

In november gaan we nog een informatieavond organiseren voor geïnteresseerden die bijvoorbeeld voor hun praktijk, vereniging of school gebruik willen maken van het beweegpark. Daarbij besteden we ook aandacht aan een “Train-de-trainer”-programma voor diegenen die zelf met wat buurtgenoten willen komen trainen. Als je interesse hebt voor deze infoavond mail dan naam en telefoonnummer naar beweegpark@rodenfitengezond.nl dan sturen we een uitnodiging als de datum bekend is.

Mocht u/je nog vragen of meer informatie willen hebben, laat dat dan weten op eerder genoemd mailadres. Op de website  https://www.rodenfitengezond.nl/beweegpark kunt u ook het laatste nieuws over het beweegpark volgen.

We zien jullie graag op 15 oktober en natuurlijk vooral daarna op beweegpark Roderveld!
Tot dan, met sportieve groet van de initiatiefgroep en ondersteuners, Henriëtte van Essen, Jolet Dingen, Liesbeth Niessink, Hans Oorthuis, Martien Smid, Marjan Everts,
Edwin de Boer (wijkbewoner en fysiotherapeut), Otto Huisman (Stichting Roden Fit en Gezond), Wouter Meertens (WIN), Remco Schuurman (Wijkbelangenvereniging Roderveld).