Welzijn in Noordenveld werkt vanaf januari 2020 aan een nieuw project; WiJ Buurten!

Met ‘Wij Buurten’ wil WiN in gesprek gaan met inwoners over de opzet van algemene collectieve voorzieningen in de omgeving. We willen een beeld gaan vormen van de omgeving waar je woont en daarbij beoordelen of er wel of niet een voorziening moet worden opgestart. Wijk De Bomenbuurt is de eerste wijk die door het projectteam wordt benaderd. Vul nu de enquête in. Klik op de link en u wordt doorgezet naar de enquête!

Een algemene collectieve voorziening is een voorziening die voor iedereen toegankelijk is, dicht bij de inwoner gerealiseerd en waarbij het vergroten van de leefbaarheid, welzijn en gezondheid centraal staat. Voor iedere wijk en dorp in de gemeente Noordenveld hebben we 6 weken de tijd om in gesprek te gaan met inwoners, organisaties, verenigingen en wie we dan ook maar tegenkomen of ons wil ontmoeten.  ‘WiJ buurten’ wordt door de gemeente Noordenveld ondersteund. Zowel de gemeente als WiN willen dat inwoners zolang mogelijk met plezier kunnen leven/wonen in Noordenveld en gebruik kunnen maken van voorzieningen in de buurt. De voorzieningen zijn plaatsen van ontmoeting en relatie met u en de wijk.

‘We willen maatwerk leveren. Om alle wijken en dorpen in de gemeente te benaderen is 2 jaar en 8 maanden uitgetrokken. Wat we zien is, daar waar er dicht bij de inwoners een inloop en ontmoeting wordt aangeboden, mensen daar met plezier en regelmatig naar toe gaan. We streven naar een wekelijks aanbod met activiteiten en voorzieningen op diverse verschillende dagdelen. We hopen vooral op deze manier de inwoners te bereiken en met elkaar hieraan te werken. Onze analyses worden aan de gemeente aangeboden en in gezamenlijkheid gaan we kijken wat er waar en wanneer gerealiseerd kan/gaan worden.

Ook uw mening telt en die willen wij graag horen/lezen! Je kunt de enquête invullen en opsturen. Dank u wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *