JONGEREN- EN OUDEREN DAG RODEN


Op zaterdag 28 september organiseert een groep jongeren vanaf 13.00 uur een speelmiddag bij de skatebaan.

(Deze ligt tussen het hockey- en korfbalveld, aan het Zijpendaal en het Hullenbosje).
Er komt een whipe-outbaan, een luchtkussen, suikerspinmachine, en er worden oud Hollandse spelen georganiseerd. Dit is een goodwill actie tegenover de buurt die in het voorjaar en zomer overlast van jongeren hebben gehad. Tevens wordt aan het speelveldje een nieuwe picknick tafel voor ouderen ingewijd. Hier kunnen ouderen ’s avonds even bij elkaar komen om de dag door te nemen. Op deze middag kunnen de jongeren en ouderen in gesprek gaan om verschillende standpunten door te nemen.

De ouderen willen nl. dat de picknick tafel lang mee gaat, dus is het niet de bedoeling dat het een hangplek voor jongeren wordt. Aan het feest zijn kleine kosten verbonden, maar de organisatoren hopen dat velen, van jong tot oud, eraan zullen deelnemen.

Foto door Zachary DeBottis via Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *